Over ons

Over ons

Het klinkt cliché maar van kleins af aan had ik al een grote interesse in koken. Dit bleef toen nog beperkt tot wat helpen roeren in potten & pannen, kneden van brood en bakken van een spiegeleitje.

Later werd experimenteren met voeding een echte passie.  Ik werd gebeten door de microbe en dat smaakte alleen maar naar meer!

Zo besloot ik tijdens mijn studies hoger onderwijs om in avondschool een professionele koksopleiding te volgen.  In 2013 werd ik officieel chef-kok!

Echter was de honger nog niet helemaal gestild en wou ik meer. In 2014 maakte ik van mijn hobby mijn bijberoep & iedereen kon vanaf dan terecht bij Catering Jeromino.

In het dagelijkse leven ben ik projectleider bij een bouwbedrijf. Ook hier zijn planning, kwaliteit & klanttevredenheid de belangrijkste steunpilaren om projecten tot een goed einde te brengen.

In 2019 is het tijd voor een frisse restyling en bedien ik jullie vanaf nu graag als “Cuisine Cosijn”.

Ik kom met plezier bij jou langs om al jouw wensen te overlopen om zo samen naar een smakelijk eindresultaat te werken.